Hautaustoimiston palvelut kattavat vainajan viimeiseen matkaan 
liittyvät järjestelyt vainajan / omaisten toivomusten mukaisesti.

Olemme avoinna ma-pe 9.00-16.00 , la 8.00-13.00
tai sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot. 
               
   Liike: 017-826633

Hautaus asioissa.

Petri: 050-3777137
Anne Mari: 050-5472302

bovellan@bovellan.fi
Suosittelemme ajan varausta , jotta voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Suomen hautaustoimistojenliiton nettisivuilta löydätte lisätietoja hautaukseen liittyvistä asioista.

Hautaustoimisto

Hautaustoimiston palvelut kattavat vainajan viimeiseen matkaan liittyvät toiminnot siunaustoimitusta suorittavan papin varaamisesta tilaisuuden valokuvaukseen ja ohjelmistopalveluihin. Hautaustoimistomme on Suomen hautaustoimistojen liiton jäsenliike. Hautauspalvelua hoitavat Petri ja Anne-Mari Bovellan. Hautausjärjestelyt tehdään aina omaisten toiveiden mukaisesti, kysymyksessähän on perhejuhla, jonka luonne on yhtä yksilöllinen kuin muidenkin perhejuhlien. Perinteiden merkitys nimenomaan siunaustilaisuudessa on tärkeä, ja voimaa antava lähiomaisille. Hautajaisten sujumisessa omaiset voivat turvautua hautauspalveluun, sillä hautaustoimiston edustaja on paikalla toimituksen ajan valmiina auttamaan ja neuvomaan tilaisuuteen osallistuvia.

Muistotilaisuuden järjestämiseksi on valittavissa eri kokoisia juhlatiloja. Tarjoilusta vastaavat paikalliset ammattitaitoiset pitopalvelut.

Kukka ja hautauspalvelu Bovellan on perheyritys, joka on pyrkinyt kehittymään ajan haasteiden mukaan ja kehittyy edelleen tavoitteenaan tarjota korkealaatuista palvelua, sekä käsityötä asiakkaillemme.